Financieel

MBM. SAMEN MET U.

U wilt dat uw financiële huishouding op orde is. En u wilt voldoende ruimte ervaren om uw bedrijf te laten groeien. Bij MBM vindt u gedreven professional als die:

  • Uw financiële administratie organiseren en uitvoeren
  • Uw jaar- en managementrapportages verzorgen
  • Uw debiteurenportefeuille beheren
  • Uw financieringsstructuur doorlichten en u hierin adviseren
  • U terzijde staan bij het managen van uw organisatie.

Met de ASP-oplossingen op onze servers gebruikt u gegarandeerd de nieuwste softwarepakketten. Wij zorgen voor een dagelijkse back-up. En gaat er eens iets mis? Dan staan onze specialisten snel voor u klaar. U kunt ook gebruik maken van financiële dashboards die u, waar en wanneer u maar wilt, kunt raadplegen en u realtime inzicht geven in de prestatie van uw bedrijf.

Financiering

Staat u voor een zakelijke of particuliere investering? Dit kan tegenwoordig op vele manieren. Financieren is definitief maatwerk geworden. Met een onafhankelijk advies brengen wij uw financiële behoefte in kaart. Hierbij gaan we altijd uit van uw persoonlijke wens en uw financiële en organisatorische situatie. Onze specialisten hebben jarenlange bancaire ervaring en wijzen u de weg naar de financiering die het beste bij u past. ‘Samen met u zaken doen,’ noemen wij dat.

Voordeliger financieren

Kostenbesparing leidt automatisch tot een beter bedrijfsresultaat. Dit geldt ook voor de kosten van uw financiering. Wij brengen dit graag voor u in kaart. Betaalt u niet teveel rente? Past uw aflossingsvorm nog bij u? Waar mogelijk gaan we samen met u in gesprek met uw financier. In veel gevallen realiseren we zo een mooie kostenbesparing voor onze klanten. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan.

Financieel Dashboard

Met een financieel dashboard van MBM heeft u altijd en overal een actueel inzicht in uw financiële en operationele cijfers. Wij richten dit dashboard in met de (stuur)informatie die voor u relevant is. Volledig op maat. Hierdoor ziet u bedreigingen eerder aankomen en kunt u kansen beter en sneller benutten. Onze klanten ervaren meer grip op hun onderneming en zijn daardoor erg enthousiast over deze dienst.

Bedrijfseconomisch Advies

Ondernemen is topsport. U en uw mensen steken veel tijd en energie in uw bedrijf om optimale resultaten te behalen. Maar benut u alle mogelijkheden? En wat doet u als het even minder gaat? Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste strategische keuzes.

Coach
Een bedrijfseconomische coach helpt uw bedrijf om nog beter te presteren. In goede en minder goede tijden. Deel uw ideeën, vragen en uitdagingen met MBM. Wij zijn uw sparringpartner. Samen kom je immers verder!

Neem contact op met een financieel expert

Contact