Fiscaal

MBM. SAMEN MET U.

Belastingen. U krijgt er hoe dan ook mee te maken. De fiscale wetgeving biedt u ook kansen. Wij kennen de regels en procedures. Door uw situatie nauwkeurig in kaart te brengen, zorgen we ervoor dat u niet teveel belasting betaalt. MBM staat u bij met advies op maat en verzorgt uw aangifte.

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonheffing
  • Erf- en schenkbelasting

Financiële planning

In uw leven veranderen uw financiële plichten en wensen constant. Met een persoonlijk financieel plan –onderdeel van een financiële planning- bent u voorbereid op deze veranderingen. U weet precies wat u nodig heeft voor het realiseren van uw wensen en ambities.

Persoonlijk financieel plan
Met een financiële planning brengt u uw financiële situatie en toekomst in kaart. U brengt uw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatst ze op een tijdlijn. Uw persoonlijke omstandigheden zijn belangrijk. Bent u ondernemer? Gehuwd of niet? Heeft uw kinderen? Schenken of erven? En wat zijn uw rechten binnen de sociale zekerheid? Al deze factoren samen zorgen voor een persoonlijk financieel plan.

Bezwaar en beroep

Soms bent u het niet eens met de beslissing van een belastinginspecteur. Uw aangifte, een opgelegde aanslag of de conclusie uit een boekenonderzoek kunnen leiden tot een discussie.

Vertrouw in dat geval op onze specialisten. Wij gaan in gesprek met de inspecteur of dienen namens u een bezwaarschrift in. Daarnaast kunnen we u bijstaan tijdens een beroepsprocedure bij de belastingrechter.

Uw auto, zakelijk of privé 

Het gebruik of bezit van een auto heeft fiscale gevolgen. Door de vele wijzigingen in de regels loopt u meer risico dan ooit. Ook omdat de Belastingdienst actief controleert, is het belangrijk om uw risico’s in kaart te brengen.

MBM geeft u dit inzicht. Hierdoor kunt u uw risico’s minimaliseren en betaalt u niet meer belasting dan noodzakelijk.

Benut u alle financiële en fiscale mogelijkheden in de salarisadministratie? Met een premiescan van MBM krijgt u, op ‘no cure, no pay-basis,’ inzicht in kansen die u nog niet verzilvert. Veel ondernemers ontvingen door deze scan een fors bedrag aan onterecht afgedragen premies terug.

MBM geeft u inzicht in onbenutte mogelijkheden, zorgt voor verzilvering en adviseert u hoe u hiaten in de toekomst kunt voorkomen.

Optimaal gebruik Werkkostenregeling

Het is belangrijk dat u weet hoe hoog uw vrije ruimte in de Werkkostenregeling is. U wilt deze namelijk optimaal benutten en een eindheffing voorkomen. Iedere verstrekking of vergoeding boven de vrije ruimte leidt tot een heffing van 80%.

MBM brengt uw vrije ruimte in kaart. Met een slimme fiscale planning voorkomt u deze naheffing en realiseert u eenvoudig een belastingbesparing.

Neem contact op met een fiscalist

Contact