Ondernemen is kansen zien en deze benutten. Elke dag wil je het beste uit je bedrijf halen en het beter doen dan gisteren. Bij MBM staan we er precies zo in. We willen het beste voor onze klanten. Omdat we nergens zo gelukkig van worden als klanten helpen de organisatie tot een nog hoger niveau te tillen. Dat vraagt om betrokkenheid. Bij de klant, maar ook bij het ondernemersvak. We denken als een ondernemer. En dat maakt alle verschil. MBM. Onderneemt mee.

De groei van onze organisatie geeft ons de mogelijkheid tot uitbreiding met een

financieel directeur voor onze klanten

Werkzaamheden:
Als financieel directeur geef je onze klanten bedrijfseconomisch advies zodat we volop mee ondernemen met onze MKB klanten. Door een proactieve bijdrage realiseer je mooie resultaten bij onze klanten. Op de aandachtsgebieden die er werkelijk toe doen adviseer je de klant om vervolgens samen met een team van financieel controllers en HR adviseurs de resultaten te boeken. Het terrein waar je vooral op actief bent is financieel management en HR, maar eigenlijk heb je overal verstand van. Door jouw bijdrage krijgen we interessante nieuwe klanten binnen. Je werkt nauw samen met de klanten, de collega’s van MBM en de samenwerkende bedrijven.

Wat verwachten wij:
Je hebt een financiële HBO opleiding afgerond en hebt ervaring in het bedrijfsleven als financieel directeur of business controller. Daarnaast ben je ondernemend, creatief en je hebt een sterk analytisch vermogen. Je beschikt over sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden, je bent resultaatgericht en je hebt een sterk commercieel gevoel. Ervaring met geautomatiseerde processen en de implementatie daarvan zijn een pré. Je bent goed in het voortouw nemen en verantwoordelijkheid pakken.

Wat mag jij verwachten:
Werken bij MBM biedt de mogelijkheid tot veelzijdige ontwikkeling in de advisering van MKB bedrijven. Doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed met een pensioenvoorziening, auto, laptop en mobiele telefoon. Vanzelfsprekend bieden we een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.

Wij zoeken jou!
Ben jij klaar voor een uitdagende baan en vind jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan zoeken wij jou!

Wij ontvangen jouw sollicitatie, door middel van een motivatiebrief en cv, graag op het volgende emailadres: e.molenberg@mbm.nl, voor vragen kan je contact opnemen met Eric Molenberg via telefoonnummer 0341-431360.